Testimoniale de la clientii Nostri

Caloriferul meu electric, cu care îmi încălzeam camera, a încetat să funcționeze. Au venit foarte repede, iar prețul a fost acceptabil. Îi recomand!
Paul Popescu, Proprietar apartament
“Serviciu excelent. M-au ajutat cu adevarat cand panoul electric s-a defectat..”
Au facut serviciul si plata foarte convenabile pentru mine. Recomand cu incredere aceasta companie.
Alexandru Videanu, Proprietar magazin
“Casa mea cea noua, are în sfarsit curent electric”
Multumesc ElectricianBv, o firma serioasa si prompta. Cred ca au cel mai bun electrician din Brasov. Sunteti grozavi.
Viorel Amuntencei, Proprietar casa
“Nemaipomeniti, au fost foarte flexibili si s-au orientat dupa programul meu.”
Cand ramai fara curent electric in mijlocul iernii, este cumplit, mai ales cand ai un serviciu de la care cu greu poti sa rupi putin timp. Va multumesc din suflet ca v-ati facut timp pentru mine.
Bogdan Teodoroiu, Proprietar apartament
“Au facut o treaba extraordinara.”
Aveam nevoie de cateva prize aplicate de mare putere pentru atelierul meu de tamplarie. Au venit, au lucrat, au facut curatenie la locul de munca si totul arata perfect din punct de vedere estetic.
Ioan Neculce Proprietar atelier tamplarie
“Un electrician profesionist”
Minunat serviciu oferiti. Tabloul meu a facut scurt circuit, se pare ca de la un cablu defect. Am sunat la ei si cineva a aparut in 20 min. Un baiat muncitor, serios, cu bun simt si profesionist. Un electrician cum toti ar trebui sa fie.
Florin Acornicesei Proprietar apartament
“Cinstiti, rapizi si foarte priceputi”
Apartamentul meu avea o instalatie electrica foarte vechi, panoul de sigurante la fel, trebuia sa schimb toata instalatia. I-am sunat pe cei de la ElectricianBv, au venit, au vazut, au facut un pret cinstit si in 10 min s-au apucat de treaba. Ii recomand.
Cristina Aviorii, Proprietar apartament
“O placere sa lucrezi cu ei.”
Serviciu pentru clienți cinstit, profesional și excelent. Au răspuns la apelul meu de urgență într-un weekend de vacanță, fără ezitare. Am fost ținut la curent cu privire la reparații și la toate întrebările mele mi s-a răspuns cu un zâmbet …
Hancu Adrian, Proprietar casa
“Un serviciu grozav, electricieni profesionisti!”
Datorita timpului limitat avut pentru o constructie noua si instalat retea electrica, trebuia sa gasesc un subcontractant pentru reteaua electrica. I-am sunat pe baietii de la ElectricianBv, mi-au aratat lista de preturi si am batut palma pe loc. Lucrarea a tinut exact cat au zis, nici macar o ora in plus.
Andrei Popescu, Constructor
Surprinzator ca mai sunt oameni care lucreaza si comunica cu zambetul pe buze, indiferent de cat de grea e treaba pe care o fac. I-am chemat pentru o siguranta care tot sarea…si am ajuns sa refac toata instalatia electrica. Mi-au explicat pas cu pas tot procesul. Instalatia mea veche nu facea fata consumatorilor din ziua de azi, iar reparatiile facute de-a lungul timpului erau facute cu cabluri neconforme.
Cristina Munteanu, Proprietar casa
“Sunt pur si simplu de incredere.”
Pur si simplu inspira incredere, sunt genul de oameni pe care ii vrei in casa ta. Nicio secunda nu m-am simtit incomod cu ei prin preajma. Felicitari.
Dobrescu Ionut Proprietar casa
“Un serviciu jos palaria!”
De acum inainte, pentru orice problema electria, o sa ii chem pe cei de la Electrician Brasov. M-ati castigat de client fidel. O sa va recomand de cate ori voi fi intrebat.
Grigore Danut Proprietar casa
ajax loader